HKU

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd dat je bent aangenomen op deze fantastische academie! Dit willen we heel graag met je vieren tijdens een geweldige introductie, zodat je de school en medestudenten vast kunt leren kennen, voordat je studie echt van start gaat.

Programma

Op dinsdag 27 augustus word je om 09.30 uur verwacht op locatie Oudenoord 700 in Utrecht. 


We beginnen de dag op onze HKU locatie, trekken na de lunch de stad in en aan het begin van de avond komen we aan op onze feest locatie, De Oude Buis, Vondellaan 1C, 3521 GA Utrecht. Daar sluiten we de dag af met een spetterend eindfeest.


Op de dag zelf zullen we je bij ontvangst de details over het programma geven. Als het toch belangrijk voor je is om bepaalde zaken vooraf te weten neem dan contact op via e-mail met: pieter@eccolo.nl of marjoleine.gadella@hku.nl

Kosten en aanmelden

Aanmelden voor deze introductiedag doe je door de deelnamekosten van 30 euro te betalen vóór vrijdag 20 augustus via de iDeal betaallink.


Heb je betaald, dan ben je daarmee meteen aangemeld. Rond 14 augustus ontvang je nog een e-mail ter bevestiging. Voor vragen over de betaling kan je contact opnemen met marjoleine.gadella@hku.nl

 

* Mocht je niet deelnemen aan één van de onderdelen van de dag (bijv. aan het feest) dan kunnen we hier helaas geen rekening mee houden m.b.t. vermindering van de deelname-kosten. 

Mocht je je al hebben aangemeld en onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de introductie stuur dan een mail naar marjoleine.gadella@hku.nl of lilly.dehaan@hku.nl. Doe dit dan zo snel mogelijk i.v.m. bestellingen en kosten die we hiervoor moeten maken.

Programma’s per afstudeerrichting

De afstudeerrichtingen van HKU Media hebben nog een eigen introductieprogramma (na deze media-brede introductie-dag). Voor het Introfestival en de introductie van jouw studie is een bijdrage vereist.

Kijk op hku.nl/nieuwestudentenmedia voor het programma. Klik daar op de grijze knoppen voor meer info en het programma van jouw studie.

Wat neem je mee

  • Het is handig als je een fiets meeneemt, zodat je je makkelijk kunt verplaatsen door de stad. Denk aan een OV-fiets of een SWAP-fiets.
  • Bindmateriaal (touw, plakband, etc.)
  • Een opgeladen OV-chipkaart
  • Contant geld en pinpas
  • Identiteitsbewijs
  • Medicijnen (indien nodig)
  • Smartphone met camera of compact camera en genoeg geheugen en oplader.

Eten en drinken

Er wordt gezorgd voor een lekkere lunch en een barbecue voorafgaan aan het feest. Eet je vegetarisch of vegan of mocht je (een) allergie(ën) hebben, dan kun je dit aangeven door vóór 9 augustus te mailen naar het volgende e-mail adres: lilly.dehaan@hku.nl of marjoleine.gadella@hku.nl


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes wat betreft de introductie (en dat wil je!) meld je dan aan voor het Facebook evenement van deze introductiedag, de link naar deze pagina zal je over 2 weken ontvangen in je mailbox

Rondgang HKU werkplaatsen

Voor alle nieuwe eerstejaars wordt er buiten de introductiedag op vrijdag 30 augustus een verplichte rondgang langs de verschillende werkplaatsen op locatie Oudenoord georganiseerd. Houd voor meer informatie ook deze pagina in de gaten.

Zomaar wat tips

Als je na het eindfeest wil overnachten in Utrecht, is er in de stad mogelijkheid in een hostel of StayOkay te verblijven. Ook bestaat er een Facebookpagina “Gezocht op HKU”, waarin je eventueel een oproep kunt plaatsen voor een slaapplek. Houd het weer in de gaten, bij warm weer is een extra flesje water (Let op, geen alcoholische dranken meenemen) geen overbodige luxe en gaat het regenen denk dan aan een regenjas/poncho.

 

Geniet nog even van je vakantie en we zien je dan heel graag op dinsdag 27 augustus!

 

Met vriendelijke groet,

HKU Media