HKU

Ben je afgestudeerd bij Audiovisual Media, Animation, Graphic Design, Illustration, IMT, Photography of een mediastudierichting van voormalige faculteit KMT in Hilversum? Dan is deze informatie voor jou.

Mailinglijst

Met de mailinglijst houden we je op de hoogte van exposities, lezingen en andere activiteiten van HKU Media die voor jou als afgestudeerde interessant kunnen zijn. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Showcase InterMedia

Studenten van HKU Media presenteren twee keer per jaar verrassende oplossingen voor niet alledaagse vraagstukken. In december 2018 is te zien welke bijzondere uitdagingen studenten van HKU Media zijn aangegaan voor opdrachtgevers die zich bezighouden met onder meer zorg, media, kunst, onderwijs en duurzaamheid.

Lees verder

Expertisecentrum Creatief Ondernemerschap

Afgestudeerd en ondernemend? Expertisecentrum Creatief Ondernemerschap HKU helpt je om je zakelijke plannen te verwezenlijken of te verbeteren.

Lees verder

Op zoek naar studenten voor een project?

Lijkt het je interessant om als afgestudeerde te gaan werken met studenten van je oude school? Bekijk de mogelijkheden!

Lees verder

Gratis gedenkboek "Alles KMT samen"

In 1991 begon de eerste lichting studenten in Hilversum. Na 25 jaar is de HKU uit het gebouw aan de Oude Amersfoortseweg vertrokken. Naar aanleiding hiervan is in 2016 een gedenkboek gemaakt. Wil je als oud-student een gedenkboek ontvangen? Kom langs bij de servicebalie van HKU Media op Oudenoord 700 in Utrecht. Helaas kunnen we de boeken niet versturen.

Nieuws