HKU

Er is veel talent in een AZC, helaas zijn mensen vaak niet in staat om dit aan de buitenwereld te tonen. Vele procedures zijn een belemmering om werk te vinden of een studie te starten. Om talent te steunen is een concept ontwikkeld voor een app en online platform waarmee de mogelijkheid tot interactie ontstaat.

Wat heb jij in Huis?

Wij Ava, Bibi, Mirte en Rob hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een project voor het AZC in de Bijlmer Bajes. Onze missie is het creƫren van een app en online platform waar een mogelijkheid tot interactie ontstaat.


Er is veel talent in een AZC, en de mensen zijn vaak niet in staat om deze aan de buitenwereld te tonen. Vele procedures zijn een grote belemmering om werk te vinden of een studie te starten.


Op een toegankelijke en laagdrempelige manier willen we vraag en aanbod van talenten en behoeften mogelijk maken. Ongeacht de woonsituatie en de achtergrond van een persoon, vinden wij het erg belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling, plezier en individualiteit mogelijk gemaakt worden.

Meer informatie

Partner:

Ondertussen Amsterdam