HKU

Voor de verschillende minors zijn we opzoek naar partners uit het veld die relevante onderzoeksvragen hebben en zich willen verbinden aan een of meerdere minors.

SAMENWERKEN BIJ EEN MINOR

Wat houdt deze samenwerking in?
De minoromgeving is een plek waar het werkveld, externe partijen, docenten en studenten samen kennis ontwikkelen. Ze experimenteren met toekomstscenario’s en studenten kunnen zichzelf nog verder professionaliseren.

Voor de verschillende minors zijn we opzoek naar partners uit het veld die relevante onderzoeksvragen hebben en zich willen verbinden aan een of meer minors. Wij zijn hiervoor opzoek naar vraagstukken over creatief ondernemerschap, het ontwerpen van ervaringen en grote maatschappelijke problemen.

 
Wat dit van een partner uit het veld vraagt bespreken we gezamenlijk. Er is geen sprake van opdrachtgeverschap maar eerder van een learning community.

USP van dit project
Het unieke van een minor is dat er nieuwe verbindingen ontstaan tussen verschillende studenten die allemaal hun eigen kennis meenemen vanuit de door hun gevolgde opleiding. Door middel van onderzoek komen zij samen weer tot nieuwe kennis waar alle deelnemende partijen beter van worden.

Welke minoren bieden wij aan?

•    Design for Social Change

•    Creative Start-up Lab

•    International Arts & Cultural Management

•    Experience Design


Wie?

De studentengroepen bestaan uit multidisciplinaire teams van studenten van verschillende Hbo-opleidingen van binnen én buiten HKU. Voor studenten is dit een keuzevak, het gaat dus om erg gemotiveerde studenten.

Wanneer + tijdsinvestering

Periode: september t/m januari en februari t/m juni

Waar?
HKU vestiging op de Nieuwekade 1 in Utrecht.

Kosteninvestering

Geen kosten. We vragen enkel tijd!


Bekijk de andere samenwerkingsvormen:


Organisatiekunde > Jaar 1

Design Thinking > Jaar 2

Incubate > Jaar 2

Imagining Tomorrow > Jaar 2

• Afstudeeronderzoek > Jaar 4

Stages en snuffeldagen


CONTACT

Enthousiast geworden om samen te werken of nog aanvullende vragen?


Mail of bel dan naar:

jitske.hirs@hku.nl

06 23 91 61 99