HKU

Wil je proeven van de inspirerende thema’s, cross-over werkvormen en dynamische opzet van het studieprogramma? Kom dan naar de informatiebijeenkomsten!

Contact

Meer weten over het programma? Neem dan contact op.

bachelorcc@hku.nl

Adres: Nieuwekade 1, 3511 RV Utrecht

Telefoon: 030 233 22 56

Wil jij weten wat het nieuwe bachelorprogramma Crossover Creativity voor jou kan betekenen? Wil je proeven aan de inspirerende thema’s, cross-over werkvormen en dynamische opzet van het studieprogramma? Kom naar de informatiebijeenkomsten en maak kennis met het programma, bekijk voorbeeldprojecten en maak in een informele setting kennis met elkaar en met docenten en ontwerpers.


De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op:

  • Vrijdag 24 mei, 10.00 - 12.00


Aanmelden kan door je rechtsboven aan te melden via het formulier. De informatiebijeenkomsten vinden plaats op HKU Nieuwekade (Nieuwekade 1, Utrecht).

De Bachelor Crossover Creativity is een programma in ontwikkeling, daarom voeren we een instroomenquête uit onder de geïnteresseerden. Dit is om goed zicht te krijgen op de aansluiting bij behoeften van de studiekiezers enerzijds en het werkveld anderzijds.


We stellen het erg op prijs als je de enquête wilt invullen. Deze enquête duurt 3-5 minuten. Alvast bedankt!Ga naar de enquête

Informatiebijeenkomsten

Open Dag

Niet in staat om naar een bijeenkomst te komen? Geen nood! Kom langs op de HKU Open Dag:

• HKU Open Dag, zaterdag 23 maart 2019