HKU

Wil je meer weten over de Master Crossover Creativity? Kennismaken kan op verschillende manieren.

Er is een toenemende vraag naar kritische cross-over professionals die kunnen bijdragen aan nieuwe inzichten, oplossingen en toepassingen in een snel veranderende samenleving. De Master Crossover Creativity leidt die professionals op.

Waarom deze opleiding?

• Je zoekt een plek waar je jouw creatieve ideeën en fascinaties vorm kan geven, een plek waar je groot mag denken, waar je leert hoe je waarde kan toevoegen, waar je leert ondernemen.

• Je bent nieuwsgierig naar wat verbindingen met andere disciplines en expertises, nieuwe partners en netwerken voor jouw werk kunnen opleveren.

• Je wilt een betekenisvolle bijdrage leveren aan een samenleving in verandering,  bent op zoek naar nieuwe manieren om complexe vraagstukken op te lossen en wil daarin graag samen optrekken met anderen.

• Je weet dat het resultaat van je werk draait om de toegevoegde waarde van de 'eindgebruiker’, of dit nu een burger, patiënt of consument, of deelnemer is.

• Je wilt leren en maken in een programma dat je grotendeels zelf aanstuurt.

• Je wilt je kansen op een loopbaan in de creatieve industrie vergroten.

Contact

Stel je vraag

Heb je vragen over de opleiding en/of wil je een Skype afspraak maken met de studieleider of een van de docenten om je project of studieplan te bespreken? Mail en dan nemen we contact met je op voor een afspraak.


Kom langs

De Master organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten, kijk op de informatiebijeenkomsten pagina voor meer informatie.


Daarnaast zijn we natuurlijk twee keer per jaar aanwezig op de HKU Open Dag.


Meer informatie

Wil je meer weten over inschrijving, kijk dan bij inschrijving op studentportal.hku.nl. Of neem contact op met HKU Servicebalie Studentzaken.