HKU

Wil je meer weten over de Master Crossover Creativity? Kennismaken kan op verschillende manieren.

Er is een toenemende vraag naar kritische cross-over professionals die kunnen bijdragen aan nieuwe inzichten, oplossingen en toepassingen in een snel veranderende samenleving. De Master Crossover Creativity leidt die professionals op.

Waarom deze opleiding?

  • Je zoekt een plek waar je je creativiteit kan inzetten om verandering teweeg te brengen. Een plek waar je groot mag denken, waar je leert hoe je waarde kan creëren en toevoegen, waar je impact kan realiseren.
  • Je wilt graag verbindingen leggen met andere disciplines, expertises, nieuwe partners en netwerken.
  • Je wilt een betekenisvolle bijdrage leveren aan een samenleving in verandering, en je bent op zoek naar nieuwe manieren om complexe vraagstukken op te lossen en wil daarin graag samen optrekken met anderen.
  • Je weet dat het resultaat van je werk draait om de toegevoegde waarde van de 'eindgebruiker’, of dit nu een burger, patiënt, consument of deelnemer is.
  • Je wilt leren en maken in een programma dat je grotendeels zelf aanstuurt.
  • Je wilt je kansen op een loopbaan in de creatieve industrie vergroten.

Contact

Stel je vraag

Heb je vragen over de opleiding en/of wil je een Skype afspraak maken met de studieleider of een van de docenten om je project of studieplan te bespreken? Mail en dan nemen we contact met je op voor een afspraak.


Kom langs

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten, kijk op de informatiebijeenkomsten pagina voor meer informatie.


Daarnaast zijn we natuurlijk twee keer per jaar aanwezig op de HKU Open Dag.


Meer informatie

Wil je meer weten over inschrijving, kijk dan bij inschrijving op studentportal.hku.nl. Of neem contact op met HKU Servicebalie Studentzaken.