HKU

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Heb je na het lezen van de FAQ nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen over de opleiding en/of wil je een Skype afspraak maken met de studieleider of een van de docenten? Mail naar mastercc@hku.nl en we nemen contact met je op.

FAQ

Waar kan ik me aanmelden voor de informatiebijeenkomst en de open dag?

Kijk op de Open Dag pagina voor meer informatie over het programma, maar ook om je aan te melden.


Voor meer informatie over de informatiebijeenkomsten en om je hiervoor aan te melden kijk je op de Informatiebijeenkomsten pagina.


Wat is de studielast van de deeltijd variant?

De studielast voor de deeltijd variant van de master Crossover Creativity is 20 uur per week.


Wat zijn de lesdagen?

Voor zowel de voltijd als de deeltijd proberen we zoveel mogelijk op de donderdag vanaf 16.00u en de vrijdag onderwijs in te plannen. Voor de deeltijd proberen we binnen deze momenten te blijven, voor de voltijd geldt dit niet omdat het een studie is met een studielast van 40u per week.

Dit betekent niet dat je op de donderdag (vanaf 16.00u) en de vrijdag ook de hele dag non-stop programma's volgt, maar wat we programmeren proberen we zoveel mogelijk op die momenten plaats te laten vinden.

Uitzondering is de 1ste week (31 augustus - 4 september), in deze periode zullen er elke dag activiteiten plaatsvinden en in het geval van vakantie of feestdagen wijken we zo nodig uit naar een ander moment in de week.


Wat zijn de overige studie uren?

Voor zowel de voltijd als de deeltijd geldt dat de geprogrammeerde onderdelen ongeveer 25% van de tijd in beslag nemen, aan de overige 75% geef je zelf invulling middels je project(en). In het eerste semester krijg je naar verhouding wat meer geprogrammeerde onderdelen aangeboden omdat we het belangrijk vinden dat je een goede basis legt, daarna zul je merken dat je naar verhouding meer tijd bezig bent met je eigen project(en).


Is er een latere instroom (na september) mogelijk?

Nee.

Meer weten...

Informatiebijeenkomsten

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten, kijk op de informatiebijeenkomsten pagina voor meer informatie.


Open Dag

Natuurlijk zijn we twee keer per jaar aanwezig op de HKU Open Dag.


Aanmelding en toelating

Wil je meer weten over aanmelding en toelating, kijk dan op de Aanmelden en toelating pagina. Of neem contact op met HKU Servicebalie Studentzaken.

Master Crossover Creativity studente Maud Donga: "De emoji-taal is niet nieuw, maar wat ik ermee doe wel"


Lees verder