HKU

Leer ludodidactiek toepassen in je eigen educatieve praktijk door het volgen van een training.

Zomercursus in groepsverband

Een intensieve cursus waar je in korte tijd vertrouwd raakt met de principes van Ludodidactiek. Bedoeld voor docenten uit alle sectoren van het onderwijs, maar ook voor trainers, educatoren en onderwijsontwikkelaars op zoek naar nieuwe vormen van onderwijs en kennisdeling. Als het lekker weer is, gaan we naar buiten. HKU organiseert deze cursus samen met gamestudio IJsfontein.

Lees verder en schrijf je in

Individueel traject

Wil je op eigen gelegenheid leren over Ludodidactiek waarbij je je voortgang op gezette tijden toetst aan die van andere cursisten? Dan is dit individuele leertraject iets voor jou. Bedoeld voor deelnemers die voor het eerst met ludodidactiek aan de slag gaan, maar ook voor docenten/trainers die al eerder een cursus hebben gedaan en zich verder willen verdiepen.

Lees verder en schrijf je in

Master Kunsteducatie

Wil je een inspirerende en innovatieve rol spelen in (kunst)educatie? Dan is de HKU Master of Education in Arts (Kunsteducatie) wat je zoekt. Dit is de meest grensverleggende opleiding in Nederland voor educatief ontwerpers. Ludodidactiek speelt een belangrijke rol in deze master.

Lees verder

Vragen?

Meer weten over ludodidactiek, de cursussen of andere activiteiten? Mail naar ludodidactiek@hku.nl