HKU

De College Breakouts zijn een vast onderdeel van HKU College. Tijdens deze Breakouts maak je op een snelle en effectieve manier kennis met belangrijke innovatietheorieën, nieuwe technologieën én de persoonlijke verhalen achter innovatie. Verhalen die verbinden en je blikveld verruimen.

Wat zijn College Breakouts?

In een veranderende wereld staan we voor complexe en urgente vraagstukken zoals de klimaat crisis, razendsnelle technologische ontwikkeling en sociale vraagstukken. Stuk voor stuk uitdagingen die nieuwe vaardigheden en vormen van leiderschap van ons vragen. Het ontbreekt vaak niet aan de wil om te innoveren en vernieuwen maar hoe geef je verandering vorm in bestaande structuren en organisaties?

Tijdens maandelijkse College Breakouts (op de maandag) gaan we aan de slag met deze vragen. Aan de hand van de ervaringen van gastsprekers uit allerlei disciplines en sectoren onderzoeken we hoe jij als ontwerper, sociaal ondernemer of creatief professional bruggen bouwt tussen disciplines en sectoren.

Hieronder zijn de eerstvolgende College Breakouts te zien. Staat er alleen nog een datum bij? Dan is de College Breakout spreker nog niet bekend. Zodra bekend wordt dit vermeld en kun je op deze pagina meer informatie vinden.

17 februari 2020

23 maart 2020

20 april 2020

25 mei. 2020

Voorgaande edities

24 nov 2019 - Kunst als hulpmiddel om verandering mogelijk te maken


Lees verder

27 okt 2019 - Durf jij te twijfelen?


Lees verder

29 sept 2019 - Wat zijn ingrediënten voor innovatie?


Lees verder

Vragen?

Heb je vragen over de College Breakouts? Neem dan contact op met Nanne Wytze.