HKU

HKU Design leidt ontwerpers op die onze continue veranderende wereld met een nieuwsgierige blik bekijken en de alledaagse tastbare werkelijkheid op hun eigen manier een stukje beter of mooier willen maken.

Contact

HKU Design

Ina Boudier-Bakkerlaan 50

3582 VA Utrecht

Telefoon: 030-2091909

Email: sz@hku.nl

Route

Over HKU Design

Bij HKU Design krijgen studenten veel vrijheid om hun eigen leertraject vorm te geven. We dagen hen uit hun rol te vinden als maker, onderzoeker of organisator.

Er is volop ruimte om te experimenteren met materialen en werkwijzen. Studenten kunnen veel kanten op en het proces is net zo belangrijk als het resultaat. Als student aan HKU Design ontdekken ontwerpers in spe wie zij zijn en bepalen ze zelf hun positie in een dynamisch werkveld.

Fashion Graduation Show

De nieuwe lichting Fashion Designers toonden hun werk aan het publiek op woensdag 26 juni 2019 tijdens twee uitverkochte shows in LE:EN en met een expositie in de Pastoe Fabriek in Utrecht.

Dutch Design Week 2019

Deze alumni van HKU Design (lichting 2019) tonen vol trots hun afstudeerwerk op Dutch Design Week.  >> 19 t/m 27 oktober in Eindhoven

Fashion HKU x Bijenkorf '18

Studenten Fashion Design tonen hun werk in de Bijenkorf Utrecht. Zij laten op diverse manieren zien waar ze in hun ontwikkeling als ontwerper binnen het veld van fashion mee bezig zijn.

Opleidingsoverzicht

Heb je een passie om in de wereld van product ontwerp, mode of ruimtelijk ontwerp als ontwerper aan de slag te gaan? En vind je het interessant om na te denken over wat je kan doen om onze veranderende wereld mooier, anders of beter te maken? Word dan ontwerper met een opleiding Design!

Docentenlijst

Hier vind je alle namen van de docenten die lesgeven bij HKU Design.

Voor alumni

Wil je als alumnus verbonden blijven aan HKU? Hier kun je je gegevens updaten, lid worden van sociale netwerken en aanmelden voor bij- en nascholing.

Facebook