HKU

HKU Design leidt ontwerpers op die onze continue veranderende wereld met een nieuwsgierige blik bekijken en de alledaagse tastbare werkelijkheid op hun eigen manier een stukje beter of mooier willen maken.

Contact

HKU Design

Ina Boudier-Bakkerlaan 50

3582 VA Utrecht

Telefoon: 030-2091909

Email: sz@hku.nl

Route

Over HKU Design

Bij HKU Design krijgen studenten veel vrijheid om hun eigen leertraject vorm te geven. We dagen hen uit hun rol te vinden als maker, onderzoeker of organisator.

Er is volop ruimte om te experimenteren met materialen en werkwijzen. Studenten kunnen veel kanten op en het proces is net zo belangrijk als het resultaat. Als student aan HKU Design ontdekken ontwerpers in spe wie zij zijn en bepalen ze zelf hun positie in een dynamisch werkveld.

Fashion HKU x Bijenkorf '18

Studenten Fashion Design tonen hun werk in de Bijenkorf Utrecht. Zij laten op diverse manieren zien waar ze in hun ontwikkeling als ontwerper binnen het veld van fashion mee bezig zijn.

Dutch Design Week 2018

Deze alumni van lichting 2018 tonen hun vol trots hun werk op de Dutch Design Week >> 20 t/m 28 oktober in Eindhoven

Fashion Graduation Show

De nieuwste lichting fashion designers van HKU hebben op indrukwekkende wijze afscheid genomen van hun opleiding. Zij lieten hun individuele fashion statements zien tijdens twee uitverkochte modeshows en een expositie in de industriƫle omgeving van de Utrechtse Pastoe Fabriek.

Opleidingsoverzicht

Heb je een passie om in de wereld van product ontwerp, mode of ruimtelijk ontwerp als ontwerper aan de slag te gaan? En vind je het interessant om na te denken over wat je kan doen om onze veranderende wereld mooier, anders of beter te maken? Word dan ontwerper met een opleiding Design!

Facebook