HKU

U CREATE is een 'Centre of Expertise' voor de creatieve industrie dat focust op kruisbestuivingen met zorg en welzijn.

De Nederlandse gezondheidszorg staat op een hoog niveau. Of het nu gaat om genezen, verzorgen of voorkomen. Toch kan en moet het morgen beter. En slimmer, eerlijker, mooier, handiger.


En dat kan ook. Door ontwerpdenken en verbeeldingskracht toe te voegen aan nieuwe technologieën en systemen. Daarvoor moeten we wel nieuwe samenwerkingen durven aangaan. Tussen dokter en designer, tussen onderzoeker en patiënt, tussen bestuurders en ondernemers.

Verbindende rol

U CREATE helpt zorg- en creatieve professionals te werken aan nieuwe of verbeterde producten, diensten en ervaringen: van cure tot care tot preventie. Altijd ontwikkeld vanuit het perspectief en het belang van de patiënt, de burger of de zorgconsument.


U CREATE verbindt publieke en private partijen binnen een sterk groeiend netwerk via innovatie-, kennis- en talentprogramma’s. U CREATE is een initiatief van HKU en Hogeschool Utrecht, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht, Rabobank en Ordina.

Partner worden?

Wil je jouw organisatie verbinden aan U CREATE? Bijvoorbeeld als zorg-instelling of als creatief bureau? Dat kan via een 'associate partnership'. We bespreken graag de mogelijkheden met je in een persoonlijk gesprek.


Stuur een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Het U CREATE-kantoor is gevestigd in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. midden in het hart van een belangrijke plaats voor zorg en welzijn.


Heidelberglaan 100

3584 CX Utrecht
Kamer G.00.3.08
Team Connector: 06 387 632 65

info@ucreate.nl


Website: ucreate.nl