HKU

hku café maakt informele ontmoetingen mogelijk vóór en dóór studenten!

Ontmoet je medestudenten

hku café organiseert informele ontmoetingen en activiteiten voor (en door) studenten. hku café wil hiermee de studentencommunity vergroten en versterken. Blijf op de hoogte van evenementen, gamenights, lezingen en meer via Facebook.

Thuisbasis van hku café is EKKO, een Utrechts poppodium waar veel culturele activiteiten plaatsvinden. hku café groeit en zoekt ook de samenwerking met andere partners in Utrecht.

Heb jij een idee voor hku café, wil je meehelpen in de organisatie van een van de evenementen of heb je heel wat anders te melden? Mail naar Tijmen Lohmeijer via hkucafe@hku.nl.

Waar Het Schip Strand

hku café presenteert in samenwerking met internetradio-platform Stranded FM: 'Waar Het Schip Strand'. Een maandelijkse radioshow door Niels Sinke, Luuk van de Klundert en Mylan Bangoura over makerschap, inspiratie en alles wat hen bezighoudt. Beluister de uitzendingen via hun Facebookpagina.

Contact

Heb jij een idee voor hku café, wil je meehelpen in de organisatie van een van de evenementen of heb je heel wat anders te melden? Mail naar Tijmen Lohmeijer via hkucafe@hku.nl