HKU

Studenten van HKU Design hebben een brede materiaalkennis. Hun vernieuwende ontwerpideeën weten ze om te zetten in tastbare producten.

HKU Design bestaat uit de bacheloropleidingen:

Project

Vierdejaarsstudenten Design werken in interdisciplinaire ontwerpteams aan kwesties en vraagstellingen van externe opdrachtgevers. Soms werken ook studenten van andere kennisinstellingen mee.

HKU Design kan daarbij partners gebruiken die een open kwestie of probleemstelling aan deze studenten voor willen leggen. De bereidheid bij een partner om op een andere manier naar de vraag te willen en durven kijken is hier van groot belang. Ook meedoen met plenaire sessies vinden wij belangrijk. Zo heeft dit traject ook meerwaarde voor de samenwerkende partij. De ontwikkeling en vernieuwing zit volgens ons in het proces van het gezamenlijk ontdekken en onderzoeken van de vragen áchter de vraag.
 
Duur van het project
14 weken (van september tot december).
 
Kosten
Partijen die met ons mee willen doen worden gevraagd een vast bedrag als financiële bijdrage te leveren. Studenten betalen hiervan hun materiaalonkosten.
 
Meer informatie en contact?
Om de mogelijkheden omtrent het meedoen met onze projectperiode te bespreken kunt u mailen naar Francisca Barten, projectcoördinator van Design. Of neem contact op via 06-43123349.

Stage/ oriëntatie

HKU Design wil onder haar studenten een actieve houding ten opzichte van het stageadres creëren en hen leren om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Studenten van de opleidingen Design zoeken daarom zelf een stageplaats bij een bedrijf wat aansluit bij zijn/haar studierichting. Vandaar dat het niet mogelijk is om via deze site een stage aan te bieden aan studenten Design.
Denkt u dat uw stageaanvraag geschikt is als werkvacature of project? Kijk dan onder een van die kopjes op deze pagina voor meer informatie.

Werk

Zoekt u een student of alumnus voor een opleidingsrelevante (bij)baan, een klus of vrijwilligerswerk? U kunt via het aanmeldformulier uw vacature plaatsen. De student of alumnus zal bij interesse zelf contact met u opnemen. Hij/zij wordt in dit geval niet vanuit zijn opleiding begeleid.

Werkvacature aanmelden

Aangemelde vacatures

Uw vacature is na aanmelding onmiddellijk terug te vinden in het Overzicht vacatures. Gebruik zo nodig het filter!