HKU

Studenten Beeldende Kunst houden zich onder andere bezig met schilderen, beeldhouwen, grafiek, nieuwe media of combinaties hiervan. Ook worden er docenten opgeleid op het gebied van beeldende kunst en vormgeving.

Werkvacature aanmelden

Stage/ oriëntatie

In de bachelorfase van de opleidingen Beeldende Kunst en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving geldt een kortlopende stage. Hierbij kan gedacht worden aan het assisteren van een beeldend kunstenaar bij het realiseren van een werk en/of het inrichten van een tentoonstelling. De studenten kunnen ook werkzaamheden verrichten bij (non-profit)kunstinstellingen of meewerken aan het organiseren van culturele festivals of manifestaties. Belangrijk is dat de stage voor de student bijdraagt aan de voorbereiding op de beroepspraktijk of verband houdt met het onderzoek in zijn/haar werk. 


Contact

Om de mogelijkheden omtrent het aanbieden van een stage of het verlenen van een opdracht te bespreken en voor meer informatie kunt u mailen naar de stagecoördinator Beeldende Kunst Caroline Voortman. Voor het aanmelden van stages en projecten kunt u geen gebruik maken van het aanmeldformulier op deze pagina, maar dient u deze link te volgen (aanmelden docentstage).

Werk

Zoekt u een student of alumnus voor een opleidingsrelevante (bij)baan, een klus of vrijwilligerswerk? U kunt via het aanmeldformulier uw vacature plaatsen.

De student of alumnus zal bij interesse zelf direct contact met u opnemen. De student of alumnus wordt in dit geval niet vanuit zijn opleiding begeleid.

Aangemelde vacatures

Uw vacature is na aanmelding onmiddellijk terug te vinden in het Overzicht vacatures. Gebruik zo nodig het filter!