HKU

Stages, projecten, onderzoek, nascholing en meer: HKU biedt vele interessante mogelijkheden voor samenwerking met externe bedrijven en organisaties.

Werken met studenten en afgestudeerden

Studenten werken al in een vroeg stadium van hun opleiding met en voor externe opdrachtgevers. Ze komen met verrassende idee├źn, concepten en oplossingen, zijn initiatiefrijk en zeer betrokken. Voor een organisatie of bedrijf biedt het inschakelen van studenten een waardevolle mogelijkheid om gebruik te maken van het talent van HKU.

HKUX

HKU X is de ruimte voor studenten en alumni die verder willen met hun onderneming of afstudeerproject. Hier werken zij verder aan hun idee en nemen ze deel aan workshops en activiteiten voor hun verdere ontwikkeling als creatief ondernemer. Deelnemers hebben een werkplek en toegang tot de omliggende werkplaatsen. HKU X huisvest een mix aan disciplines en bestaat uit afstudeerders afkomstig van alle HKU-opleidingen.

Bezoek de HKU X-website

Festivals, competities en workshops aanmelden

Organiseert u een festival, prijsvraag, competitie of workshop die voor HKU-studenten mogelijk interessant is? Via onderstaande knop kunt u hen informeren en oproepen om deel te nemen. De gegevens worden gepubliceerd op de studentportal en de HKU website voor alumni.

Professionalisering

Wilt u uw kennis over ondernemen in de creatieve sector verder ontwikkelen, een cursus volgen of een training (laten) ontwikkelen voor uw culturele instelling of bedrijf? U kunt bij HKU terecht voor een gevarieerd aanbod aan consultancy, trainingen en cursussen.

Bekijk het aanbod

Innovatie Studio

De Innovatie Studio van HKU zet ontwerpdenken in diverse domeinen (onderwijs, zorg, duurzaamheid) buiten de kunsten in om complexe vraagstukken op te lossen. Daarbij betrekt de studio excellente studenten, medewerkers, onderzoekers en externe partners.

Ontdek meer over de Innovatie Studio