HKU

Benieuwd wat HKU voor u kan betekenen?

Samenwerking met HKU is mogelijk op verschillende manieren: van stages en projectopdrachten tot onderzoek in onze labs via onze lectoraten. Maar ook als u uw kennis over ondernemen in de creatieve sector verder wilt ontwikkelen, biedt HKU een gevarieerd aanbod...

Werken met studenten en afgestudeerden

Studenten van HKU werken al in een vroeg stadium van hun opleiding met en voor externe opdrachtgevers. Ze komen met verrassende ideeën, concepten en oplossingen, zijn initiatiefrijk en zeer betrokken. Voor een organisatie of bedrijf biedt het inschakelen van studenten een unieke mogelijkheid om gebruik te maken van het talent van HKU.


Vacature plaatsen

Good Practices

Laat je inspireren door projecten die HKU-studenten in samenwerking met bedrijven en organisaties uitvoeren.

Lees verder

Festivals, Competities en Workshops aanmelden

Organiseert u een festival, prijsvraag, competitie of workshop op één van onze interessegebieden? U kunt studenten hierover informeren en oproepen tot deelname. De gegevens worden gepubliceerd in het HKU Studentportal en de HKU website voor alumni. Bekijk hier het overzicht van aanmeldingen.

Call for participation

Onderzoek en publicaties

De lectoraten van HKU verrichten onderzoek op het gebied van kunst, educatie en hieraan gerelateerde gebieden. Bent u op zoek naar iemand die kunst- en kunstgerelateerd onderzoek voor u kan doen? Lees meer over de lectoraten van HKU.

Kennis

Wilt u uw kennis over ondernemen in de creatieve sector verder ontwikkelen, een cursus volgen of een training (laten) ontwikkelen voor uw culturele instelling of bedrijf? U kunt bij HKU terecht voor een gevarieerd aanbod aan consultancy, trainingen en cursussen.


Expertisecentrum Educatie verbindt en verspreidt kennis op het gebied van leren en doceren in kunst en creativiteit. Kwaliteitsverbetering en innovatie van educatie zijn hiervan het doel.

Cursussen en nascholing

Cursussen en nascholing op het gebied van Beeldende Kunst, Muziek en didactiek voor professionals.

Masteropleidingen van HKU bieden een breed scala aan mogelijkheden en zijn toegankelijk voor afgestudeerden en professionals.

• Advies, Brainstorms en Pitches

Expertise op het gebied van Games en Interactie, Media en Muziektechnologie.