HKU

HKU Showcase: bekijk studentenwerk op het gebied van games, interactie, muziek en technologie!

Woensdag 29 januari 2020

15:00 - 21:00 uur

Ina Boudier-Bakkerlaan 50, Utrecht


Vragen?

Mail naar communicatie.ibb-laan@hku.nl

Route


Showcase HKU Games Interactie & HKU Muziek en Technologie

Onze derde en vierdejaars studenten bereiden zich actief voor op het werkveld met groepsopdrachten voor externe opdrachtgevers en eigen projecten.


Op woensdag 29 januari presenteren zij hun verrassende ideeën, concepten en oplossingen voor de meest uiteenlopende (maatschappelijke) vraagstukken.


Bekijk, bespeel, beluister en beleef de nieuwste games, (audiovisuele) installaties, muziek en performances!


Meer informatie volgt.

HKU Games en Interactie

Games, apps, sociale media. Ze veranderen onze maatschappij: wat we doen in onze vrije tijd, hoe we communiceren, leren en samenwerken. Dus willen bedrijven allemaal graag een eigen digitaal product. Wat zijn precies de (on)mogelijkheden van deze middelen? En hoe zet je zin zinvol in? Dat leer je bij HKU Games en Interactie!

HKU Muziek en Technologie

Binnen de school Muziek en Technologie komen drie ingrediënten steeds terug: muziek, geluid en technologie. 'Muziek' gaat over de (artistieke) betekenis van klank. 'Geluid' richt zich op het ontwerpen van die klank. Bij 'technologie' verdiep je je in de systemen die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Samenwerken?

Voor een organisatie of bedrijf biedt het inschakelen van studenten een waardevolle mogelijkheid om gebruik te maken van het talent van HKU. Lees hier meer over samenwerken met HKU.