HKU

Karina Krijgsman - DUTCH FUSS

Locatie: The Kitchen, 2e etage

Fotografie : Romy Klokkers
Model : Gabriela @ Models Rock Agency
Make-up : Derya Dilek


www.karinakriger.nl

DUTCH FUSS

Karina’s collectie is geïnspireerd op de meningen die mensen hebben over deafritsbroek. “Het is typisch Nederlands om je druk te maken over een onnozel onderwerp als de (on)aantrekkelijkheid van een afritsbroek.”

Door herkenbare technieken anders te gebruiken dan dat ze normaal gebruikt worden, creëert ze een eigen vormentaal. Ze gebruikt de typische grote ritsen van de afritsbroek om de outfits juist sexier te maken en de grote zakken zijn in haar ontwerpen niet zo praktisch als dat ze zijn in de afritsbroek. Ze speelt met je blik en laat je nadenken over je visie.

Karina Krijgsman

Mijn ontwerpen ontstaan altijd door te experimenteren met textiel, print en kleur. Inspiratie haal ik uit tegenstrijdigheden. Met mijn speelse ontwerpen vol van contrast, hoop ik dat mensen vragen (aan zichzelf) stellen en gaan nadenken over hun eigen mening.

Over HKU Design

HKU Design leidt ontwerpers op die onze continue veranderende wereld met een nieuwsgierige blik bekijken en de alledaagse tastbare werkelijkheid op hun eigen manier een stukje beter of mooier willen maken.

Lees verder