HKU

Writing For Performance lichting 2020 - Woordzoekers

Datum: 19-6-2020
Plaats: Online platform (link volgt)
Tijd: 19.00 uur

Taal van de Toekomst

Het is zo ver: de vierdejaars studenten Writing for Performance presenteren de magna opera van hun schrijfpraktijk tijdens hun studiejaren. Na bevlogen, geestdriftige schrijfprocessen kunnen zij niet wachten u allen kennis te laten maken met hun eindwerken.

Maar… te midden van een pandemie zijn presentatieavonden in de Kleine Zaal van het Academietheater uitgesloten, dus hoe gaat zo’n Corona-risicovrije presentatie er dan uitzien?

Gelukkig schuwt deze lichting schrijvers het digitale tijdperk niet, het zint hen zelfs wel, zo is te zien op het online afstudeerplatform dat zij de afgelopen periode op poten hebben gezet. Op dit platform maakt u kennis met de eindwerken van de lichting 2020, en zal het u vast opvallen hoe divers deze lichting is.

Vanaf 19 juni kunt u de eindwerken lezen en bekijken. Videofragmenten van de eindwerken zijn tot stand gekomen in samenwerking met theaterregisseur Karina Kroft en de interviews werden via het ons allen geliefde Zoom afgenomen door Martijn de Rijk.

Spits uw oren, poets uw bril, ga met een biertje achter uw computer zitten en laat u verrassen door het werk van vijftien gloednieuwe schrijvers!

De link naar het online platform wordt binnenkort geplaatst op deze website en op onze social media.


Vierdejaars studenten Writing for Performance
Sem Anne van Dijk
Renske Marike van Dijk
Julia de Dreu
Hanna Fleer
Hélena van Houweninge
Roos Huizinga
Maxine Palit de Jongh
Daniël Klunder
Quinten-Terry Langes
August de Leeuw
Loïs Luca
Just Rijntjes
Luuk Ritmeester
Guido Scheepe
Berneja Voskamp

Foto: Gordon Meuleman