HKU

U CREATE: Gezond opgroeien

Datum: 7-2-2018
Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 8.45 - 16.45 uur

Gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het is wat we allemaal willen en allemaal zouden moeten kunnen. Maar dat betekent wel dat we zorg en welzijn beter moeten vormgeven met elkaar: dokter en designer, onderzoeker en opleider, verpleegkundige en patiënt, ambtenaar en burger, zorgaanbieder en zorggebruiker.

Op 7 februari 2018 vindt de conferentie Gezond Opgroeien plaats. Professionals uit de gezondheidszorg, preventie, welzijn en design komen bij elkaar om samen aan de slag te gaan. Je hoort inspirerende verhalen en maakt in ontwerpsessies kennis met elkaar. In 75 minuten verkennen we verschillende ontwerpmethoden en oplossingsrichtingen voor echte zorgvragen.

Met sprekers van o.a.: IJsfontein, Ideate, Gemeente Utrecht, Panton, Garage2020 en vele anderen!

Interesse? Wees er snel bij, je kunt gebruik maken van vroegboekkorting t/m 1 februari.

Onderdeel van My Circle of Life 2018

Ontwerpen voor mensen in verschillende levensfasen, van gezond opgroeien tot waardig sterven, vraagt om andere kennis en methoden. Daarom is aan iedere levensfase in My Circle of Life 2018 een aparte 'crossover' conferentie gewijd, waarin een gezond leven wordt bekeken vanuit drie perspectieven: future, health en design.

Zie jij ook dat technologie alléén niet het antwoord is op vragen van patiënten, burgers en consumenten? Dat empathie net zo belangrijk wordt als de mate van efficiëntie en effectiviteit? En dat naast vernieuwing van producten en diensten, we ook de systemen en cultuur van zorg en welzijn moeten durven veranderen? Doe dan mee aan My Circle of Life 2018!

Vier conferenties

My Circle of Life 2018 is mede georganiseerd door U CREATE, Centre of Expertise voor innovatieve zorgoplossingen waar HKU deel van uitmaakt.

De vier conferenties zijn:
7 februari 2018: Gezond opgroeien
18 april 2018: Gebalanceerd leven
27 juni 2018: Gelukkig oud worden
3 oktober 2018: Waardig sterven

Wil je erbij zijn?

Schrijf je nu in!