HKU

Online workshop HKU X: Artist Statement schrijven

Datum: 11-6-2020
Plaats: Online, link in artikel
Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Voor veel ondernemende HKU-alumni en -studenten zorgt de coronacrisis voor onzekerheid. Gelukkig blijft HKU X online gewoon bereikbaar voor je ondernemersvragen! Op donderdag 11 juni: Artist Statement schrijven!

In de schrijfworkshop werk je aan je artist statement voor Exposure. In drie stappen werk je aan een uitnodigende en voor al je doelgroepen te begrijpen tekst van 250 woorden die inzicht geeft in je discipline, de eigenheid van jou als maker en van je werk.

Link om mee te doen: https://zoom.us/j/99502142637

Door Christine Geense (tekst en communicatiebureau inbreedstezin.nl)
Christine studeerde in 2007 af aan Writing for Performance van de HKU en werkte daarna als hoorspel- en toneelschrijver, redacteur en schrijfdocent. Sinds 2017 schrijft ze vooral fictie en non-fictie (verhalen en essays) en geeft ze les in hoe je een verhaal -jouw verhaal-, goed kunt vertellen.

Na afloop van deze workshop is Christine beschikbaar tijdens een 'inloopspreekuur' (één-op-één afspraak met Christine van 10 minuten) waarin je je uiteindelijke artist statement voor kan leggen om zo de laatste puntjes op de i te zetten).