HKU

Escaperoom De Vrijstaat: 'Het Inni Park'

Datum: 2-2-2019 TM 7-4-2019
Plaats: De Vrijstaat (Het Gebouw), Madridstraat 1, Utrecht
Tijd: 12.00 en 15.00 uur


7,50 euro per persoon | 25 euro per gezin korting met U-pas of CJP-pas 
Reserveren: https://www.devrijstaat.nl/programma/escaperoom.html


Er zijn sporen van een nieuwe diersoort ontdekt. Bioloog Tina Daas heeft een aantal van deze dieren weten te vangen en een onderzoeksruimte ingericht in het Gebouw op De Vrijstaat. In deze escaperoom voor kinderen werk je samen om het mysterie rond de Inni's op te lossen. Tijdens een spannende zoektocht ontrafel je met elkaar wat de bioloog allemaal te weten is gekomen over deze bijzondere dieren. En als een echte onderzoeker kom ook jij voor de keuze te staan: hoe ver kunnen we gaan om de Inni's in gevangenschap te houden?

Reserveringsinformatie
Om de ESCAPEROOM Het Inni Park te kunnen spelen, zijn er minimaal 6 deelnemers nodig. Meld je dus gezellig samen met familie, vrienden en buren aan. Ben je met minder personen? Geen probleem, dan voegen we jullie en andere bezoekers bij elkaar.
Binnenkort kun je online reserveren (website De Vrijstaat) voor Escape Room Het Inni Park. Kun je niet wachten, stuur dan vast een mail naar info@devrijstaat.nl.

De Escaproom is gemaakt door kunstenaar Joël Vegt in samenwerking met studenten Interactive Performance Design: René ’t Hart, Meike Jansen, Robbie de Gier en Emile Ponson.