HKU

Heb je behoefte aan het vergroten of verdiepen van je eigen expertise of ben je benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied? De HKU organiseert masterclasses, cursussen en workshops voor alumni.

Studium Generale

Onder de noemer Studium Generale organiseert HKU een reeks interessante en inspirerende lezingen.

Studium Generale is openbaar en vrij toegankelijk voor iedereen, dus ook voor alumni en mensen van buiten HKU. Diverse sprekers, veelal uit het werkveld, delen hun kennis rondom wisselende thema’s op het gebied van kunst.

In oktober 2015 start de nieuwe reeks, meer informatie volgt spoedig.

Locatie: Grote collegezaal op de Oudenoord 700, Utrecht.
Toegang: gratis, ook voor mensen van buiten HKU.

Let op: vol=vol


Lees verder

Educatie en Management

Je bent docent, kunstenaar, educatief medewerker of manager. Je werkt in het onderwijs, bij een culturele organisatie of in het bedrijfsleven. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de overdracht van kunst en creativiteit en je wilt je verder professionaliseren. Schrijf je in voor een van de mastermodules, cursussen of studiedagen van het HKU Expertisecentrum Educatie.


Bekijk het aanbod voor professionals.

Beroepskunstenaars in de klas

Als kunstenaar werken in het basisonderwijs? Volg de eenjarige post-hbo deeltijdopleiding BIK - Beroepskunstenaars in de Klas. Voor kunstenaars van alle disciplines.


Lees verder

Muziek

HKU biedt cursussen en nascholing op het gebied van Muziek en didactiek aan voor professionals en andere geïnteresseerden:

Applicatieopleiding Koordirectie voor vakmusici

Nascholingscursus Opbouw basistechniek voor viooldocenten


Masteropleidingen

De masteropleidingen van de HKU bieden een breed scala aan mogelijkheden en zijn toegankelijk voor afgestudeerden en professionals. Masters bieden studenten de mogelijkheid meer theoretisch bezig te zijn met het vakgebied en geven ruimte voor kritische reflectie. Engels is doorgaans de voertaal.

Lees verder

Expertisecentrum Creatief Ondernemerschap

Afgestudeerd en ondernemend? Expertisecentrum Creatief Ondernemerschap HKU helpt je om je plannen te verwezenlijken of te verbeteren!


Lees verder