HKU

Heb je een kritisch blik op je omgeving? Zie je allerlei dingen om je heen die beter, mooier of handiger kunnen? Word dan ontwerper met een opleiding Design. Je leert ideeën ontwikkelen, met verschillende materialen werken, onderzoek doen en werken voor echte opdrachtgevers.

Fashion Design

De Bachelor of Design in Fashion Design leidt je op tot modeontwerper, ontwerpstylist en modecommunicator (fotostylist, moderedacteur of prognosedesigner).

Lees verder

Product Design

Met de Bachelor of Design in Product Design leer je vanuit onderzoek naar materiaal, ideeën of gebruikers vernieuwende producten te ontwerpen. De studie richt zich op het gehele gebied van industrieel ontwerpen tot autonoom design.

Lees verder

Spatial Design

Tijdens de Bachelor of Design in Spatial Design leer je ontwerpoplossingen te vinden voor vraagstukken met betrekking tot interieurarchitectuur, urban design (stedelijk ontwerp) en landschap.

Lees verder

Master Interior Architecture

De Master Interieurarchitectuur (Master Interior Architecture) leidt je op tot interieurarchitect die creatief, communicatief en onderzoekend te werk gaat. In nauwe relatie met de gebruikers zoek je naar passende en innovatieve ontwerpoplossingen.

Lees verder

Facebook