HKU

Bekijk het eindexamenwerk en ervaar de energie en tomeloze ambitie van de afstudeerders. Mis het werk van de fashion designers, product designers, spatial designers en Master Interieurarchituur niet!

15-19 juni: Eindexpositie HKU Design 'We are'

De afstudeerexpositie van HKU Design vindt plaats van 15 tot en met 19 juni onder de naam WE ARE. Hier ervaar je werk van afstudeerders in de richtingen Product Design, Spatial Design, Fashion Design en de Master Interieurarchitectuur. Toegang is gratis. Om de toegang tot de expo te vinden, dien je de bewegwijzering te volgen vanaf de HKU Design pop-up-store bij het beeld van Nijntje in Hoog Catharijne.

Deze expo is te bezoeken tot en met zondag 19 juni.

HET PROGRAMMA
WOENSDAG 15 JUNI / 16:00 - 21:00 uur
DONDERDAG 16 JUNI / 12.00- 21.00 uur
VRIJDAG 17 JUNI / 12.00-17.00 uur
ZATERDAG 18 JUNI / 12.00-17.00 uur
ZONDAG 19 JUNI / 12.00-17.00 uur

TOEGANG
De HKU Design-expo is gratis en voor iedereen toegankelijk.

OVER HKU DESIGN
De nieuwe generatie ontwerpers heeft een heel eigen beeld van de wereld en de rol die zij daarin als creatieve professionals voor zichzelf zien weggelegd. HKU Design toont deze werelden tijdens de HKU Design-eindexpo WE ARE, waar afstudeerders zich presenteren aan de hand van vijf kernthema’s:

WE ARE Crafts
WE ARE Activists
WE ARE A Better World
WE ARE Dreamers
WE ARE Realists

Alle projecten op het gebied van productontwerp, ruimtelijk ontwerp, modeontwerp en interieurarchitectuur tonen de diversiteit aan onderwerpen, uitdagingen en confrontaties die de studenten zijn aangegaan. Ervaar het zelf van 15 tot en met 19 juni in Hoog Catharijne tijdens WE ARE, de eindwerkexpo van HKU Design!

LOKATIE & BEREIKBAARHEID
De HKU Design Pop-up-store bevindt zich nabij het Nijntje-beeld in Hoog Catharijne. Van hieruit leidt bewegwijzering naar de toegang tot de Radboudtoren, waar de expo plaatsvindt.

Te voet vanaf Utrecht CS (5 minuten):
Ga winkelcentrum Hoog Catharijne in en volg de hoofdroute tot je het Nijntje-beeld tegenkomt. Daar bevindt zich de HKU Design pop-up-store. Van hieruit leidt bewegwijzering naar de toegang tot de Radboudtoren, waar de expo plaatsvindt.

Openbaar vervoer:
Hoog Catharijne ligt tegen treinstation Utrecht Centraal aan. Ook alle stad- en streekbussen stoppen bij het busstation nabij het CS. Vanaf hier is Hoog Catharijne binnen enkele minuten te bereiken (Zie routebeschrijving te voet).

Met de auto:

Parkeren in het centrum van Utrecht is zeer moeilijk. Maakt u daarom zo veel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. Komt u toch met de auto, dan kunt u die kwijt in één van de parkeergarages bij Hoog Catharijne. Dit zijn Moreelsepark (P1), Godebald (P2), Radboud (P3) en Stationsstraat (P4). Neem de lift naar winkel-niveau en vervolg de routebeschrijving 'te voet'

Modeshow: 15 juni, Tunnel Hoog Catharijne

Op 15 juni presenteren de nieuwe lichting ontwerpers van Fashion Design en Fashion Communication van HKU hun afstudeerwerk tijdens de Graduation Show 2016.

Lees verder

HKU Master Interieurarchitectuur

Tijdens de eindwerkexpositie van HKU Design presenteren de examenkandidaten van de HKU Master Interieurarchitectuur hun werk aan het publiek.


wo 15: 16.00-21.00

do 16: 12.00- 21.00
vr. 17: 12.00-17.00
za. 18: 12.00-17.00
zo. 19: 12.00-17.00

Hoog Catharijne